Rechercher dans ce blog

Sabtu, 04 September 2021

Coronanieuws: lichte daling van coronapatiënten in ziekenhuizen - Omroep Brabant

Nederlandse danceliefhebbers rijden met grote groepen de grens over om daar te feesten, meldt het AD. In BelgiÙ zijn festivals met tienduizenden bezoekers toegestaan. Ook de clubs in Duitsland zijn geopend. "Ik miste mensen om me heen. Lekker dansen. De vrijheid van een festival." Manon van Wees (32) uit Rotterdam wilde deze zomer nog heel graag een festival bezoeken, maar in Nederland was dat geen optie.

Daarom week ze vorig weekend uit naar Antwerpen, waar ze met 2500 anderen op het Transit Festival stond. Ze was daar zeker niet de enige Nederlander. "Ik ben gevaccineerd, dus ik heb niet getwijfeld." "Wij verwachten dit weekend duizend bezoekers uit Nederland", zegt Matthias Vlaeminck, medeorganisator van Voodoo Village, een festival in het Belgische Grimbergen met tienduizend bezoekers. "En we hadden veel meer kaarten kunnen verkopen aan jullie, maar ze waren uitverkocht."

Adblock test (Why?)


Coronanieuws: lichte daling van coronapatiënten in ziekenhuizen - Omroep Brabant
Read More

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Pia Dijkstra volgt Kuipers op en wordt demissionair minister voor Medische Zorg - NU.nl

Door onze nieuwsredactie 01 feb 2024 om 14:58 Update: 4 uur geleden Pia Dijkstra treedt als demissionair minister voor Medische Zo...