Rechercher dans ce blog

Jumat, 28 Mei 2021

Dit is het vernieuwde openingsplan: evenementen als Lowlands vanaf 30 juni - NU.nl

Vanaf 30 juni zijn met toegangstesten grote evenementen als Lowlands weer mogelijk, zo heeft demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) vrijdagavond bekendgemaakt tijdens de persconferentie over de coronamaatregelen. Op de evenementen kan de 1,5 meter worden losgelaten.

Ook concerten en kermissen zijn dan met toegangstesten weer mogelijk, aldus De Jonge. Voorwaarde is wel dat de coronacijfers zich goed blijven ontwikkelen. Mensen die volledig gevaccineerd zijn, hoeven zich niet te laten testen.

"Als je een kaartje koopt voor een testevenement, kun je een afspraak maken voor een test", aldus De Jonge. "Daarna maak je met de CoronaMelder-app een toegangsbewijs aan."

Op 22 juni besluit het kabinet of stap 4, waar deze versoepeling onder valt, wordt gezet. Tijdens deze stap wordt ook het advies voor bezoek thuis en de groepsgrootte aangepast.

Als de cijfers blijven dalen, worden zowel stap 4 als 5 gezet op 30 juni. Dat betekent dat alle maatregelen (naast de basismaatregelen op plekken waar niet getest wordt) worden opgeheven.

Adblock test (Why?)


Dit is het vernieuwde openingsplan: evenementen als Lowlands vanaf 30 juni - NU.nl
Read More

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Pia Dijkstra volgt Kuipers op en wordt demissionair minister voor Medische Zorg - NU.nl

Door onze nieuwsredactie 01 feb 2024 om 14:58 Update: 4 uur geleden Pia Dijkstra treedt als demissionair minister voor Medische Zo...