Rechercher dans ce blog

Selasa, 25 Mei 2021

Forse daling aantal coronapatiënten in ziekenhuizen, laagste aantal sinds begin oktober - Omroep Zeeland

De piek van de 'derde golf' van de afgelopen drie maanden lijkt daarmee voorbij. En meer dan dat: een totaal van zeventien patiënten is het laagste aantal sinds het begin van de 'tweede golf' in oktober.

Maandenlang was het topdrukte op de corona-afdelingen en de IC's van de ziekenhuizen. De tweede golf liep vanaf oktober met een kleine dip in februari naadloos over in de topdrukte van de derde golf in maart en april.

Adrz: twaalf patiënten, vier op de IC

In ziekenhuis Adrz in Goes worden momenteel twaalf Covid-patiënten behandeld, vier van hen liggen op de IC. Er liggen nu relatief meer IC-patiënten in de ziekenhuizen dan voorheen.

ZorgSaam: vijf patiënten, vier op de IC

In ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen liggen momenteel vijf Covid-patiënten, van wie vier op de IC. Ook hier is dit het laagste aantal sinds weken.

Het totaal aantal Zeeuwse patiënten is gedaald naar veertien. Drie patiënten komen van ziekenhuizen uit Zuid-Holland en Brabant. Het aantal Zeeuwse patiënten is sinds oktober niet zo laag geweest.

Adblock test (Why?)


Forse daling aantal coronapatiënten in ziekenhuizen, laagste aantal sinds begin oktober - Omroep Zeeland
Read More

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Pia Dijkstra volgt Kuipers op en wordt demissionair minister voor Medische Zorg - NU.nl

Door onze nieuwsredactie 01 feb 2024 om 14:58 Update: 4 uur geleden Pia Dijkstra treedt als demissionair minister voor Medische Zo...