Rechercher dans ce blog

Senin, 07 Februari 2022

Petitie Mona Keijzer tegen coronapas groeit met recordsnelheid - wnl.tv

Niet eerder kreeg een petitie op petitie.nl zo snel zo veel handtekeningen als die van oud-CDA-staatssecretaris Mona Keijzer voor onmiddellijke afschaffing van het coronatoegangsbewijs. Dat zegt oprichter van de website Reinder Rustema tegen het ANP. De petitie van Keijzer is sinds zondagavond meer dan half miljoen keer ondertekend.

Inmiddels staat de teller op zo’n 600.000 handtekeningen. “De snelheid waarmee de petitie is gegroeid is een record. Vrijdagavond explodeerde het gelijk. We zaten meteen aan de piek van de capaciteit van de server”, aldus Rustema.

Hij verwacht deze week de grens van één miljoen handtekeningen te passeren. “Als de petitie in dezelfde populariteit doorgaat als de afgelopen dagen dan komen er 15.000 per uur bij.” Dat is het maximale aantal dat de site momenteel aankan.

“Als er meer vraag binnenkomt dan de server kan verwerken dan laadt de pagina niet”, zegt Rustema. “Mensen krijgen dan een foutmelding: probeer het later weer.” Dat is op dit moment het geval.

Volgens Rustema keren veel mensen die de petitie hebben ondertekend terug op de website om te kijken hoeveel handtekeningen erbij zijn gekomen.  Maar dat belast de server weer waardoor er minder capaciteit is voor mensen die komen om te ondertekenen.”

Samenleving zonder coronapas

In het manifest Onverdeeld Open pleit een brede coalitie van prominenten voor het heropenen van de samenleving zonder coronapas. Onder de opstellers van het manifest zijn ex-politici, medici, juristen, ondernemers en wetenschappers, onder wie oud-Kamerleden Joël Voordewind (ChristenUnie), Marianne Thieme (Partij voor de Dieren) en Michel Rog (CDA). Ook hoogleraar Jan Rotmans, cabaretier Guido Weijers en de regisseurs Dick Maas en Martin Koolhoven staan onder de oproep.

LEES OOK: Mona Keijzer verzamelt meer dan 400.000 handtekeningen voor petitie tegen coronapas

Door: Peter Visser

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Adblock test (Why?)


Petitie Mona Keijzer tegen coronapas groeit met recordsnelheid - wnl.tv
Read More

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Pia Dijkstra volgt Kuipers op en wordt demissionair minister voor Medische Zorg - NU.nl

Door onze nieuwsredactie 01 feb 2024 om 14:58 Update: 4 uur geleden Pia Dijkstra treedt als demissionair minister voor Medische Zo...