Rechercher dans ce blog

Minggu, 11 Desember 2022

Baby on board: Tamara bevalt tijdens KLM-vlucht van zoontje - RTL Boulevard

Medische professionals hielpen bij de bevalling, vertelt een woordvoerder van KLM aan ANP. Om privacyredenen kan de luchtvaartmaatschappij verder geen informatie geven.

Opgenomen in ziekenhuis

Het Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid meldt op de website dat deze week een moeder en een kindje, dat is geboren in een vliegtuig, opgenomen zijn geweest. De vrouw, Tamara, zou volgens het ziekenhuis met een vliegtuig onderweg zijn geweest van Ecuador naar Spanje, met als tussenstop Schiphol.

De vrouw zou geen idee hebben gehad dat ze zwanger was. "Enkele uren vóór de landing in Nederland kreeg zij last van haar buik en besloot ze naar het toilet te gaan. Tot haar grote verbazing had ze na twee persweeën ineens een baby in haar handen", is op de website van het ziekenhuis te lezen.

Na aankomst op Schiphol werden moeder en zoon met een ambulance naar het Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid gebracht. "Zodra het mogelijk is zullen Tamara en Maximiliano verder reizen naar Madrid."

Adblock test (Why?)


Baby on board: Tamara bevalt tijdens KLM-vlucht van zoontje - RTL Boulevard
Read More

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Pia Dijkstra volgt Kuipers op en wordt demissionair minister voor Medische Zorg - NU.nl

Door onze nieuwsredactie 01 feb 2024 om 14:58 Update: 4 uur geleden Pia Dijkstra treedt als demissionair minister voor Medische Zo...