Rechercher dans ce blog

Minggu, 18 Desember 2022

Moederbedrijf Vliegtickets.nl stopt ticketverkoop - RTL Boulevard

Het bedrijf organiseert niet zelf reizen, maar bemiddelt in tickets, hotelreserveringen en autoverhuur via onder meer Vliegtickets.nl en WTC.nl. Vakantiediscounter is sinds eind augustus in Britse handen en valt niet meer onder Otravo.

Niet bereikbaar

In de verklaring zegt Otravo dat klanten en werknemers zijn geïnformeerd over de situatie. Iedereen die al een ticket heeft ontvangen, hoeft zich volgens Otravo geen zorgen te maken en geen actie te ondernemen. Reizigers die nog geen ticket hebben gekregen, krijgen het advies om direct contact op te nemen met luchtvaartmaatschappij.

De klantenservice is niet momenteel bereikbaar, aldus Otravo. Ook de woordvoerder van het bedrijf mag weinig meer kwijt dan op de website van Otravo staat. "Er wordt hard aan gewerkt om duidelijkheid te verschaffen voor de klanten, medewerkers, leveranciers en partners."

Tijdens de coronacrisis lagen Vliegtickets.nl en WTC.nl onder vuur, omdat ze schier onbereikbaar waren voor mensen die hun vliegticket wilden omboeken of hun geld terug wilden vanwege reisbeperkingen en lockdowns. 

Gefrustreerde klanten

Op sociale media hebben de bemiddelaars al zeker een jaar geen nieuwe berichten gepost. Onder de laatste posts staan vooral reacties van gefrustreerde klanten die hun geld terug willen, maar geen contact kunnen krijgen met de klantenservice.

Otravo werd in 2014 opgericht door een fusie van Vliegtickets en WTC. Later kwamen daar meer merken bij. Otravo heeft een jaaromzet van bijna 2 miljard euro.

Adblock test (Why?)


Moederbedrijf Vliegtickets.nl stopt ticketverkoop - RTL Boulevard
Read More

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Pia Dijkstra volgt Kuipers op en wordt demissionair minister voor Medische Zorg - NU.nl

Door onze nieuwsredactie 01 feb 2024 om 14:58 Update: 4 uur geleden Pia Dijkstra treedt als demissionair minister voor Medische Zo...