Rechercher dans ce blog

Minggu, 30 Juli 2023

Veel schade bij aanrijding met Rolls-Royce in De Baarsjes, automobilist aangehouden - AT5

Bij een aanrijding tussen twee auto's op de Willem Schoutenstraat in De Baarsjes, in de buurt van het Rembrandtpark, is vanavond veel schade ontstaan. De politie heeft een van de twee bestuurders aangehouden. 

Beide auto's, een Rolls-Royce Cullinan met een nieuwwaarde van 488.805 euro en een Volkswagen Polo, kwamen rond 18.30 uur ter hoogte van de Orteliusstraat met elkaar in botsing. De Rolls-Royce reed vervolgens over een fietsenrek met geparkeerde fietsen heen. Een groot aantal fietsen is verwoest.

Een buurtbewoner laat aan AT5 weten dat hij een 'harde klap' hoorde. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. "We gaan uitzoeken wat hier precies gebeurd is", zegt een politiewoordvoerder. "Een van de automobilisten is aangehouden."

Agenten en werknemers van een bergingsbedrijf zijn druk bezig met het opruimen van de schade. De kruising is nog afgezet en de Rolls-Royce is al meegenomen door het bergingsbedrijf. 

Adblock test (Why?)


Veel schade bij aanrijding met Rolls-Royce in De Baarsjes, automobilist aangehouden - AT5
Read More

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Pia Dijkstra volgt Kuipers op en wordt demissionair minister voor Medische Zorg - NU.nl

Door onze nieuwsredactie 01 feb 2024 om 14:58 Update: 4 uur geleden Pia Dijkstra treedt als demissionair minister voor Medische Zo...