Rechercher dans ce blog

Minggu, 30 Juli 2023

Bye bye Boni: de supermarkt verdwijnt en deze winkel komt ervoor terug - indebuurt

Slecht nieuws voor liefhebbers van Boni, want de naam verdwijnt van de supermarktgevel in Ede. Het bedrijf fuseert met Nettorama en gaat verder onder die naam. Dat nieuws maken beide supermarktketens vrijdag 28 juli bekend.

De fusie zorgt ervoor dat de enige Boni van Ede, aan de Brouwerstraat 21, een nieuwe naam krijgt: Nettorama. Boni heeft nu 51 winkels in Nederland, Nettorama 32. Straks vind je dus 83 Nettorama’s door Nederland.

Familiebedrijven

“Dit is een natuurlijk moment en een logische combinatie”, zegt Nettorama-directeur Michel Mattheeuws in een persbericht. “Nettorama en Boni zijn beide familiebedrijven. Succesvolle A-merkdiscounters, die in iets meer dan vijftig jaar zijn uitgegroeid tot stabiele winkelketens met trouwe klanten.”

‘Schaalvergroting is nodig’

Volgens Boni-directeur Bouke van der Wal maakt de krachtenbundeling met Nettorama beide supermarkten sterker. “Schaalvergroting is in de huidige marktomstandigheden nodig om klanten tegen de laagste prijzen te blijven bedienen en aantrekkelijk te blijven als werkgever.” De ketens beloven dat alle banen behouden blijven. Dat geldt ook voor de distributiecentra.

Wanneer Nettorama in Ede?

Boni verdwijnt geleidelijk als merknaam. Het streven is dat alle supermarkten, dus ook de Edese Boni, in de komende jaren worden omgebouwd tot Nettorama.

Meer nieuws over Ede:

Adblock test (Why?)


Bye bye Boni: de supermarkt verdwijnt en deze winkel komt ervoor terug - indebuurt
Read More

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Pia Dijkstra volgt Kuipers op en wordt demissionair minister voor Medische Zorg - NU.nl

Door onze nieuwsredactie 01 feb 2024 om 14:58 Update: 4 uur geleden Pia Dijkstra treedt als demissionair minister voor Medische Zo...