Rechercher dans ce blog

Jumat, 12 November 2021

Kabinet komt met nieuw steunpakket voor ondernemers - NU.nl

Er komt volgens demissionair premier Mark Rutte "op de kortst mogelijke termijn" een nieuw steunpakket voor ondernemers die nadeel ondervinden van de nieuwe coronamaatregelen. Hoe de steun er precies gaat uitzien, is nog niet duidelijk.

Tijdens vorige golven bood het demissionaire kabinet getroffen ondernemers al steun, maar op 1 oktober zijn die steunmaatregelen afgeschaft. Het idee was dat de economie weer op gang kwam en dat steun minder nodig was.

Vrijdag kondigde Rutte opnieuw strenge maatregelen aan. Zo zullen horecazaken en winkels opnieuw vroeger moeten sluiten. Om de economische gevolgen daarvan zoveel mogelijk te beperken, zal het kabinet nieuwe steunmaatregelen nemen.

Rutte spreekt van "een zeer ingrijpend pakket" dat "de getroffen sectoren ruimhartig zal ondersteunen". Hoe die steun er precies uit komt te zien en hoeveel extra geld ervoor beschikbaar komt, is nog niet duidelijk.

Adblock test (Why?)


Kabinet komt met nieuw steunpakket voor ondernemers - NU.nl
Read More

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Pia Dijkstra volgt Kuipers op en wordt demissionair minister voor Medische Zorg - NU.nl

Door onze nieuwsredactie 01 feb 2024 om 14:58 Update: 4 uur geleden Pia Dijkstra treedt als demissionair minister voor Medische Zo...